Ett bättre sexliv

HÄLSA, VIKTMINSKNING, IMPOTENS

Bantningsmedel

Publicerad 2012-09-14 06:13:04 i Allmänt, bantning, sexliv,

För att lyckas gå ned i vikt lättare kan bantningspiller vara till stor hjälp. Viktigt att veta är att inget bantningsmedel fungerar helt av sig själv. Man måste kombinera det med klassisk bantning. Bantningspiller kan hjälpa dig att förlora vikt snabbare, men kan inte hjälpa dig att tappa vikt om du äter ohälsosam mat och inte motionerar eller tränar.

Fördelen med bantningsmedel är att de hjälper dig med din bantning. Många läkemedel för bantning verkar hungerdämpande och verkar på det viset mot ett överdrivet ätande, med viktminskning som följd. Gemensamt för många bantningsmedel är att de utövar sin effekt i det centrala nervsystemet genom att dämpa aptiten.  Många av dessa bantningsmedel har förbjudits då de var centralstimulantia och påverkat kroppens belöningssystem. Dessa bantningsmedel är effektiva eftersom de dämpar hungerskänslorna men kan i vissa fall leda till missbruk.

Orlistat, som finns bland annat i Xenical och Alli, är ett nytt bantningsmedel som verkar annorlunda. Istället för att dämpa aptiten  reducerar den grovtarmens förmåga att absorbera fett. En biverkan kan vara påtagliga gastrointestinala biverkningar, med diarré som följd.

De bantningsmedel som innehåller Orlistat har visat sig vara mycket effektiva i kombination med motion och hälsosam mat. Ett bantningspiller som försämrar kroppens förmåga att ta upp fett är vad många bantare världen över har efterfrågat. Biverkningarna är väldigt få och lätthanterliga. Det är inte bevisat att Orlistat kan framkalla ett beroende och är  ett av de skonsammaste bantningsmedel på marknaden med bevisad effekt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela